Personvernerklæring

 

 

Generelt

Denne personvernerklæringen beskriver hvordan Hedinz AS samler inn og behandler opplysninger om deg. Personvernerklæringen gjelder for personopplysninger som du oppgir til oss eller som vi samler inn via Hedinz AS sin nettside, www.hedinz.no

Firma Hedinz AS (heretter kalt Hedinz) eier og driver nettbutikken www.hedinz.no begge med org.nr.: 919 567 341 MVA, Postboks 340, 5323 KLEPPESTØ.

Hedinz er ansvarlig for innhenting og bruk av personopplysninger som gjøres i forbindelse med drift og vedlikehold av nettstedet.

All henvendelse til Hedinz kan skje via ovennevnte post adresse eller igjennom nettstedet.

 

Hvilke personopplysninger samler vi inn, til hvilket formål og rettsgrunnlag.

Vi samler inn både personlig identifiserbar opplysninger, og ikke-personlig identifiserbar opplysninger om deg. Personlig identifiserbar opplysninger kan identifisere deg som enkeltperson. Ikke-personlig identifiserbar opplysninger er informasjon og andre opplysninger som ikke avslører din personlige identitet.

Når du besøker www.hedinz.no samler vi automatisk inn følgende opplysninger om deg og din bruk av vår nettside:

Bruksmønster: opplysninger om hvordan du har benyttet deg av nettsiden vår. Slike opplysninger får vi ved bruk av cookies og andre analyseverktøy.

Tekniske opplysninger: opplysninger om din datamaskin, internettilkobling, operativsystem, nettleser og IP-adresse.

Lokasjonsopplysninger: opplysninger om din geografiske posisjon når du bruker vår nettside. Vi kan benytte din IP-adresse for å finne ut hvilket land og kommune/by du oppholder deg i.

Formålet med dette er å optimalisere brukeropplevelsen og www.hedinz.no sin funksjon, i tillegg til å kunne foreta målrettet markedsføring via for eksempel Google eller Facebook. Behandlingen av opplysningene er nødvendig for at vi kan ivareta våre interesser som å forbedre www.hedinz.no i tillegg til å vise deg relevante tilbud.

Rettsgrunnlaget for behandlingen er EUs personvernforordning artikkel 6, avsnitt 1, punkt f.


Når du handler et produkt eller kommuniserer med oss på www.hedinz.no samler vi inn følgende opplysninger:

Kontaktopplysninger: som navn, adresse, telefonnummer og e-postadresse. Disse opplysningene blir oppgitt av deg.

Brukerkontoopplysninger: for eksempel alder, fødselsdato, kjønn, brukernavn, betalingsopplysninger, opplysninger om hvilke produkter du kjøper og eventuelt har returnert, leveringsønsker, samt opplysning om den IP-adressen hvor bestillingen er foretatt.

(Ditt kortnummer oppbevares ikke av oss. Alle korttransaksjoner skjer eksternt hos autoriserte leverandører av betalingstjenester, herunder Klarna, Stripe, PayPal og Vipps. Ved å benytte deres tjenester, samtykker du til deres vilkår).

Formålet er å få levert bestilte produkter til riktig person, på riktig leveringssted og til avtalt tid i tillegg til å overholde inngått avtale med deg ved bestilling. Herunder for å kunne håndtere dine rettigheter til garanti, reklamere og returnere. Opplysninger om dine kjøp er vi lovpålagt å oppbevare i forbindelse med regnskapsføring og avgiftshåndtering. Ved bestilling innsamles IP-adressen med det formål og å ivareta vår interesse i å kunne forhindre svindel.

Rettsgrunnlaget for behandlingen er EUs personvernforordning artikkel 6, avsnitt 1, punkt b, c og f.


Når du melder deg på vårt nyhetsbrev samler vi inn følgende opplysninger om deg: navn og e-postadresse (+ adresse og telefonnummer ved noen anledninger).

Formålet er å ivareta vår interesse av å kunne levere nyhetsbrev til deg. Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke til å motta vårt nyhetsbrev ved å benytte linken nederst i nyhetsbrevet.

Rettsgrunnlaget for behandlingen er EUs personvernforordning artikkel 6, avsnitt 1, punkt f.

 

Utlevering av personopplysninger til tredjepart

Vi deler personopplysninger om deg med våre samarbeidspartnere i den grad det er nødvendig for å levere produkter og tjenester til deg. Dette omfatter bl.a. fraktleverandører og systemer og leverandører av direkte markedsføringstjenester.

Opplysninger om ditt navn, adresse, e-post, telefonnummer, ordrenummer og leveringsønsker videreformidles til Bring for transport av bestilte produkter.

Opplysninger om ditt navn, e-post, adresse og telefonnummer vil ved ditt samtykke videreformidles til Rocket Science Group, herunder mailchimp markedsføringstjeneste (Nyhetsbrev). Et slikt samtykke kan når som helst tilbakekalles.

 

Dine Personvernsrettigheter

Innenfor rammene av gjeldene lovgivning, har du følgende personvernrettigheter:

Rett til informasjon. Du har rett til å motta utdypet informasjon om vår bruk av dine personopplysninger.

Rett til innsyn. Du har rett på en kopi av dine personopplysninger.

Rett til korrigering. Du har rett til å få feilaktige opplysninger om deg rettet. Du kan oppdatere opplysningene i din brukerkonto. Dersom det er andre opplysninger du mener må rettes eller du ikke har en brukerkonto kan du kontakte oss via www.hedinz.no eller pr. post.

Rett til å fjernes. Du har rett til å be om at dine opplysninger slettes dersom vi ikke lenger har behov for dem.

Rett til å begrense behandlingen av personopplysninger. Du har rett til å be om at vi slutter å bruke dine personopplysninger.

Rett til å motsette deg behandling av personopplysninger. Du har rett til å motsette deg vår bruk av dine personopplysninger, for eksempel ved å motsette deg markedsføring.

Dersom du mener at vi har behandlet dine personopplysninger på en måte som ikke er i samsvar med personvernlovgivningen, ønsker vi at du kontakter oss, slik at vi kan gi deg tilbakemelding og oppklare eventuelle misforståelser. Du har også rett til å klage til Datatilsynet.

 

Endringer i personvernerklæringen

Såfremt vi foretar vesentlige endringer i personvernerklæringen, vil du bli orientert om dette. Du vil alltid finne siste versjon av vår personvernerklæring på www.hedinz.no.